SUPORT A PROJECTES

Donem suport a entitats i iniciatives que treballin pel foment del gust lector establint convenis de col·laboració.

SUPORT A PROJECTES

Donem suport a entitats i iniciatives que treballin pel foment del gust lector establint convenis de col·laboració.

Cap família sense cultura

Cap família sense cultura és una iniciativa de l’Associació Tantàgora dedicada a finançar l’assistència de famílies que no poden pagar l’entrada al Festival Flic de Barcelona.

Aquest projecte coincideix amb les finalitats de la Fundació, per a la qual cosa hem signat un conveni que anualment subvenciona el cost d’aquestes entrades.

Projectes de mediació i formació

Projecte de mediació i formació per a famílies en l’àmbit escolar, en col·laboració amb el Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació va dur a terme durant l’any 2022 el projecte de foment de la lectura a escoles amb especials dificultats de la ciutat de Barcelona, amb activitats de mediació i formació de professors i famílies.

 

Fellowship

Amb l’objectiu de promoure la internacionalització de la literatura infantil i juvenil la Fundació esponsoritza el programa Fellowship del Flic Festival. El Publisher’s Fellowship es un encontre anual internacional del sector del llibre infantil i juvenil que impulsa i facilita les relacions del sector editorial espanyol de la LIJ amb editorials internacionals. El programa es vertebra en diferents trobades professionals per propiciar l’intercanvi i la col·laboració entre editors, llibreters, bibliotecaris i creadors. Un espai de networking per a la internacionalització de la LIJ espanyola. 

L’any 2023 el projecte va tenir el suport de l’ACE.

Desplaça cap amunt