Seminari pèrdua de la normalitat amb Roser Ros i Elisenda Llansana

Mestra de primària

Penso que tenen en molts coneixements i experiència. Saben compartir la seva passió per la literatura infantil. Amb aquest curs han presentat contes que no coneixia i hem pogut veure com es pot acompanyar en la perdua sense parlar d’emocions.

Mestra de primària

Gràcies a les propostes treballades i a les posades en comú i converses amb el grup, he ampliat el coneixement sobre l’ús de la bona literatura a l’escola, especialment de l’àlbum il·lustrat. M’ha suposat una ampliació del camp de visió mantenint els peus a terra, vull dir que hem treballat i reflexionat sobre les idees però tenint molt en compte la pràctica.

Mestra de primària

Recomanaria aquest curs a qualsevol que vulgui ampliar els seus coneixements i horitzons sobre literatura infantil i com fomentar el gust lector. És increible com t’obren la ment i la quantitat de recursos que t’ensenyen a trobar en un àlbum il.lustrat.

Mestra de secundària

Ho recomano per a tots els docents de llengua i literatura, així com als encarregats de la promoció de la lectura entre els joves

Mestra de secundària

M’han ampliat la mirada sobre la literatura. Ens en donen unes visions a què no hi estem acostumades, en les nostres anàlisis literàries, que són més tècniques.

La maleta viatgera amb Magalí Homs

Mestra

Hi he trobat punts de vista que m´han sorprés força i això sempre m’agrada.

Mestra

Recomanaria aquest curs per què trenca molts estereotips que estan ja força gastadets, fa reflexionar i examplar mires. Ajuda molt a replantejar-se el tema i ofereix idees i alternatives.

Bibliotecària

Ha estat molt enriquidor perquè hem pogut compartir dubtes i impressions com en una sessió presencial i molt còmode al poder-ho fer des de casa.

Mestra

M’agradat molt la passió que les persones formadores transmeten pels llibres.

Tei

Per ampliar mirada pels llibres.