• MAGALÍ HOMS
  • 27 juny 10h – 14h / 4h
  • 58€ (55€ amb el carnet de biblioteques públiques)
  • Professionals d’escola bressol, professionals de primària, professionals de secundària, bibliotecàries i bibliotecaris, dinamitzadors/es de biblioteques escolars, dinamitzadors/es de grups de lectura.
  • Tantàgora c/ de l’art 80
  • Si a la realització d’aquest curs, encara estem en situació de confinament, Tantàgora preveu la realització d’aquest de manera telemàtica. En aquest cas, s’avisaria previament als participants i serà necessari tenir a l’abast un ordinador o tablet amb connexió a internet.

Art&Paraula es reserva el dret de suspendre els tallers i/o cursos que no tinguin un mínim de persones inscrites. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.

CONEIX A LA ROSER AL BLOG D’ART I PARAULA

LA MALETA VIATGERA

Un mite en desconstrucció

Ja fa temps que organitzem les maletes viatgeres, les fem anar amunt i avall i qui més qui menys ha introduït alguns canvis en el paper que tenen a l’aula, al cicle, a la biblioteca o a l’escola. La Maleta viatgera: un mite en desconstrucció us vol proporcionar un espai de reflexió, conversa, d’aturada i repensament a fons. Us proposem fer un alto en el camí per desconstruir el seu format, per parlar dels llibres que han de formar-ne part, del seu recorregut… Una parada i fonda per reiniciar el viatge literari que tan bones estones ens ha proporcionat.

OBJECTIUS
– Revisar el paper de la maleta viatgera als centres educatius
– Re-dissenyar el projecte de les maletes viatgeres tant el contingut com la forma.
– Dotar de recursos per a construir les maletes viatgeres.

METODOLOGIA
Aquesta formació tindrà dues parts, per un costat es reflexionarà sobre l’ús i existència de la maleta viatgera i la segona part es donarà a conèixer diferents gèneres i recursos per a la confecció de les noves maletes d’escola bressol i infantil.