• MAGALÍ HOMS
  • 28 Març 10h – 14h / 4h
  • 42€ (40€ amb el carnet de biblioteques públiques)
  • Mestres, educadors/es, dinamitzadors/es socials, bibliotecàries i bibliotecaris, educadors/es socials, monitors/es de lleure…
  • Tantàgora c/ de l’art 80

Art&Paraula es reserva el dret de suspendre els tallers i/o cursos que no tinguin un mínim de persones inscrites. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.

CONEIX A LA ROSER AL BLOG D’ART I PARAULA

LA MALETA VIATGERA

Un mite en deconstrucció

¿Quant de temps fa que organitzem les maletes viatgeres i les fem anar amunt i avall? Potser caldria revisar-ne el contingut, l’itinerari, la periodicitat, etc. És ben cert que qui més qui menys ha introduït alguns canvis en el paper que tenen a l’aula, al cicle, a la biblioteca o a l’escola. I si ens aturéssim i les repenséssim a fons? Us proposem fer un alto en el camí per desconstruir el seu format, per parlar dels llibres que han de contenir actualment, del seu recorregut … Una parada i fonda per reiniciar el viatge literari que tan bones estones ens ha proporcionat.

OBJECTIUS
– Revisar el paper de la maleta viatgera als centres educatius
– Re-dissenyar el projecte de les maletes viatgeres tant el contingut com la forma.
– Dotar de recursos per a construir les maletes viatgeres.

METODOLOGIA
Aquesta formació tindrà dues parts, per un costat es reflexionarà sobre l’ús i existència de la maleta viatgera i la segona part es donarà a conèixer diferents gèneres i recursos per a la confecció de les noves maletes d’escola bressol i infantil.