Objectiu: Adquirir diferents estratègies de foment de la lectura; aprendre a valorar i gestionar l’espai com un dels elements determinants en el fet lector; fer ús del suport de la literatura (llibre, roba, pantalla, etc) a l’hora d’aproximar-la al lector; experimentar formes literàries que van més enllà de l’argument; dissenyar les pròpies experiències literàries i lectores.

Descripció: Des de Tantàgora fa temps que produïm experiències literàries: muntatges que proporcionen un temps i un espai dedicats a la literatura. A través d’aquestes accions innovadores i experimentals oferim als participants un acostament diferent al fet literari. Aquest curs proposa una iniciació en la concepció d’experiències literàries a través del treball de la selecció literària, el disseny de l’espai, els materials emprats i la litúrgia de l’acció. D’aquesta manera, podreu proporcionar diferents maneres de viure la literatura sensorialment als infants i aplicar-ho a qualsevol acte, recital de poesia, festa de Sant Jordi o simplement als espais destinats a la lectura.

Docent: Magalí Homs, dissenyadora d’interiors i directora de Tantàgora i Mariana Grande, dissenyadora d’interiors i d’espais d’exposició i museus. 

Informació d’interès:

Dirigit a: Docents, bibliotecaris, monitors, creadors i persones amb inquietuds culturals i educatives envers els nois i noies

Durada: 6 hores. 

Calendari: Dissabte 2 d’abril (de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 17:00) 

Lloc: Escola Tantàgora. La Caldera
c/ Eugeni d’Ors, 12 Barcelona

Preu: 50€

Experiències literàries. Informació en PDF

WEB Experiència