Mery cuesta

CÒMIC: ART, MERCAT I PEDAGOGIA

El curs es divideix en tres parts. Primer es farà un repàs per les diferents fenomenologies del còmic del segle XX i XXI; partint de les diferents teories sobre l’origen del mateix llenguatge còmic i el sorgiment de la indústria. També es faran ressenyes d’alguns moments claus per al còmic com expressió artística tant en l’àmbit creatiu com en el mercat.

A la segona part, es profunditzarà en els elements que formen part del llenguatge còmic per poder entendre el sentit d’algunes pràctiques més conceptuals que es realitzen en la contemporaneïtat.

Al tercer bloc, i de manera pràctica, experimentarem algunes possibilitats pedagògiques del còmic com a eina per poder abordar temes diversos i aprofitar el seu potencial comunicatiu.
Per realitzar el curs cal que cada assistent digui un o dos còmics (de qualsevol estil) de casa o de la biblioteca.16 de novembre, de 10:00 a 14:00 h – 4 hores
Tantàgora (c/ de l’Art, 80, baixos, Barcelona)


 Coneix la Mery Cuesta a la seva web


Art&Paraula es reserva el dret de suspendre els tallers i/o cursos que no tinguin  un mínim de persones inscrites. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.

compartir en facebook
compartir en twitter